:.تن ماهی 1 قوطی
:.پیاز 2 عدد متوسط
:.گرد لیمو 1 ق م
:.برنج 2 لیوان
:.رب گوجه فرنگی 1 ق غ
:.گردوی خرد شده 1/2 استکان
:.سبزی ماهی به میزان لازم
:.کشمش پلویی 1 استکان
:.نمک و فلفل و ادویه و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا برنج را خیس می کنیم و بعد از 1 ساعت آبکش می کنیم و با سبزی ماهی مخلوط می کنیم . ادویه ها را اضافه میکنیم می توان به دلخواه پودر سیر اضافه کرد .پیاز را سرخ می کنیم و تن ماهی و گردو و کشمش را اضافه می کنیم و کمی تفت میدهیم ادویه و گرد لیمو را با رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و مواد را هم میزنیم وکمی تفت می دهیم. این مواد را با پلو مخلوط می کنیم و در قابلمه میریزیم و می گذاریم تا دم بکشد.
* سبزی پلو شامل گشنیز و شنبلیله است که نسبت گشنیز به شنبلیله 4 به 1 است .مثلاً 800 گرم گشنیز 200 گرم شنبلیله.
*در هنگام تفت پیاز اگر از 5 حبه سیر هم استفاده شود طعم غذا مطلوبتر است.
*این غذا مخصوص جنوب ایران است
سلام ، تبریک بابت فعالیت خوبتان در ضمینه آشپزی ، در صورت تمایل به تبادل لینک ، از طریق ایمیل یا کامنت اعلام فرمایید
مشکل تهیهی سبزی ماهی پلو است و الا ماهیاش موجود است.
کاش برای مگشت زیر و زبر میگذاشتی و یا با حروف لاتین هم مینوشتی تا تلفظ درست آن را هم یاد میگرفتیم.
عمواروند ….ویرایش شد
عالي بود
سلام دوست عزیز
من تازه با وبلاگ شما آشنا شدم
مطالبتون خیلی عالی بود
با تبادل لینک موافقید؟
سلام
از دستور اشپزیت ممنون ولی ما که اهوازیم توش تمرهندی هم میریزیم خوشمزه اش میکنه