* ماکاروني – سه چهارم ليوان
* دانه ذرت پخته – يک ليوان
* فلفل دلمه اي قرمز – يک عدد
* هويج رنده شده – يک عدد
* تخم مرغ – ۷ عدد
* شير – نصف ليوان
* نمک و فلفل به ميزان کافي
* پنير خرد شده – يک ليوان
* ماکاروني را به روال هميشه بپزيد، آبکش کنيد و کنار بگذاريد.
* فر را روي ۱۲۰ درجه سانتي گراد تنظيم و روشن کنيد و ظرف موردنظر را کمي چرب کنيد.
* ماکاروني، ذرت، فلفل دلمه اي قرمز ريز خرد شده، هويج رنده شده، پنير، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد و در ظرف آماده بريزيد.
* تخم مرغ و شير را با هم بزنيد و روي مخلوط ماکاروني بريزيد و به مدت ۲۰ الي ۲۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا خودش را بگيرد. پس از کمي سرد شدن برش بزنيد و سرو کنيد.
نوع پنیردر این غذا چیست؟
از هر پنیری که دوست دارید می تو نید استفاده کنید ……..پنیر پیتزا …گودا …
[…] آشپزی […]
[…] آشپزی ارسال شده توسط: admin | تاریخ ارسال: ۳ اسفند ۱۳۸۹ | بازدید: موضوع: آشپزی برچسب: ماکاروني, پنير, کوکوي به اشتراک بگذارید : […]
لطفا مشخص کنید هر غذا برای چند نفر کافیست(با توجه به موادلازم)متشکرم.
what can be done for the pasta not to o dry on top ? thanks
ممنون از کمک هاتون
سلام. ممنون از مطالب قشنگتون. خواستم بگم کوکوی ماکارونی خیلی خوشمزه بود من که تو لیست غذاهام اضافه ش کردم. به همه هم توصیه می کنم حتما یه بار امتحانش کنند. بازم ممنونم.