نخودسبز: 250 گرم
هويج: سه عدد
سيبزميني: سه عدد
پياز داغ: يك قاشق غذاخوري
زرده تخممرغ: دو عدد
جعفري ساطوري شده: پنج قاشق سوپخوري
آبليمو: دو قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا سيبزميني و هويج را خرد كنيد و با نخود سبز، آب و جعفري در ظرف بريزيد و بگذاريد بپزد. سپس پياز داغ را قبل از اضافه كردن آبليمو در آن بريزيد. در اواخر پخت، زرده، تخممرغ را به سوپ اضافه كنيد، سپس سوپ را در ظرف سوپخوري بريزيد و روي آن را بنا به سليقه خودتان با خامه تزيين كنيد، در صورت تمايل ميتوانيد از ابتدا به سوپتان 50 گرم جو هم اضافه كنيد. اين سوپ در فصل پاييز و اصولا با فرا رسيدن فصل سرما بسيار خوشمزه است.
من که تا حالا نخورده ام تو چی خودت خوردی یا فقط تو مجله دیدی و نوشتی راستشو برام ایمل کن با تشکر چشم قشنگ خودم را می گم