پيتزاي مارگاريتا يا مارگريتا، نوعي غذاي كلاسيك ايتاليايي است.
مواد لازم براي يك پيتزاي بزرگ كه مخصوص هشت نفر است:
ريحان تازه: يك بسته كوچك، حدود 100 گرم
پنير موزارلا: 250- 200 گرم
گوجه فرنگي متوسط دو عدد: به صورت نازك حلقه حلقه شود.
سس گوجه فرنگي: دو پيمانه يا تا حدي كه روي سطح خمير را بپوشاند.
خمير پيتزا: يك عدد بزرگ
نمك و فلفل به اندازه لازم
طرز تهيه:
• فر را از قبل روي دماي 400 درجه فارنهايت گرم كنيد.
• سس گوجهفرنگي را روي سطح خمير بماليد، طوري كه سطح خمير را بپوشاند.
• روي سسها برگهاي ريحان را پخش كنيد
• روي برگهاي ريحان، گوجه فرنگيها را مطابق عكس بچينيد.
پنیرها را کی بگذرایم روی پیتزا؟ همان اول؟ یا آخر سر که از فر درآوردیم؟