مواد لازم
هويج:1 و نيم کيلو
روغن حيواني:10 قاشق غذاخوري
شير:600 ميلي ليتر
شير غليظ شده:600 ميلي ليتر
هل خرد شده:10 عدد
شکر:8 الي 10 قاشق غذاخوري
مغز پسته خرد شده براي تزئين: 25 گرم
طرز تهيه
هويج را مي شوييم،پوست مي گيريم و سپس آن را رنده مي کنيم.
روغن را در ماهيتابه گرم مي کنيم. هويج هاي رنده شده را در ماهيتابه مي ريزيم و به مدت 10 الي 15 دقيقه تفت مي دهيم تا آب هويج ها گرفته شود و طلايي رنگ شود. شير،شير غليظ شده،هل و شکر را به مخلوط اضافه کرده و 30 تا 35 دقيقه ديگر هم تفت مي دهيم، درحين تفت دادن مخلوط را هم مي زنيم تا رنگ آن کمي تيره تر شود. مواد بدست آمده را در ظرف مي ريزيم و روي آن را با پسته خرد شده تزئين مي کنيم. اين دسر را به صورت گرم هم مي توانيد ميل کنيد. شير غليظ شده را مي توانيد از اغذيه فروشي هايي که مواد غذايي خارجي دارند تهيه کنيد.
جواب دیں