سس تافی را میتوانید به راحتی با ترکیب شکر و خامه در منزل تهیه کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
کره: 60 گرم
موز: 4 عدد، پوست کنده و از طول به 2 نیم تقسیم شده
شکر قهوهای (موجود در قنادیها): نصف پیمانه
خامه غلیظ شده: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• در یک تابه نسوز بزرگ، کره را ذوب کنید
• موزها را درون کره به مدت 5 دقیقه یا تا زمانیکه قهوهای – طلایی رنگ شوند آنها را تفت دهید.
• موزها را درون ظرفی قرار داده و روی آنها را با کاغذ فویل بپوشانید
• درون ظرفی جداگانه، شکر را تا حدی حرارت دهید که حل شود.
• خامه را به شکر اضافه کرده و تا حدی که خوب با هم مخلوط شوند آنها را حرارت دهید.
• موزها را درون بشقابهای مورد نظر قرار داده و روی آنها سس تافی را بریزید.
salam az matalebetoon sepasgozar
vali khahesh mikonam baraye anve dastoorate ashpazi aks ham begozarid