مواد لازم :
جعفري خردشده: 3/1 پيمانه
روغن زيتون: 4/1 پيمانه
بادام پوست گرفته: 3/1 پيمانه
کشمش سياه: 2/1 پيمانه
خرده نان تست: 2/1 پيمانه
پياز: 1عدد
روغن مايع: 3قاشق سوپخوري
نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم
ماهي ساردين: 900 گرم
طرز تهيه:
فر را روي حرارت 400 درجه فارنهايت روشن کنيد. ساردين ها را از وسط برش داده، تميز کرده با دستمال تميزي آنها را خشک کنيد. مقداري نمک و فلفل سياه به داخل شکم و روي ماهي زده سپس روغن را در ماهيتابه بريزيد و همين که داغ شد, خرده هاي نان را اضافه کنيد و تف بدهيد تا طلايي شوند. پياز را به صورت نگيني خرد نموده به همراه کشمش، بادام، جعفري خرد شده نمک و فلفل به خرده هاي نان اضافه کنيد و خوب مخلوط نمائيد. شکم ساردين ها را با اين مخلوط پر کنيد. سپس ته ظرفي را چرب نموده، ساردين ها را داخل ظرف قرار داده باقي مانده مواد را روي آنها ريخته، روغن زيتون را روي ساردين ها بريزيد و به مدت 30 الي 40 دقيقه در فر گرم قرار دهيد.
ساردين های شکم پر
اگست 29, 2010 بذریعہ سر آشپز
جواب دیں