مواد لازم:
کره=1 لیوان(200 گرم)
شکر=1 لیوان
زرده تخم مرغ=2 عدد
گلاب=1 قاشق غذاخوری
آرد برنج=3 و 2/1 لیوان(525 گرم)
پکینگ پودر=1 قاشق چایخوری
مغز پسته خرد شده=4/1 لیوان(45 گرم)
طرز تهیه:
1. کره را با شکر هم بزنید تا بصورت کرم در آید،زرده ها را به آن اضافه کنید.
2. گلاب،آرد برنج و پکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید.
3. از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و آن را با فواصل مناسب در ظرف فر قرار دهید.
4. آن را در فر با درجه حرارت 160 درجه ساتنتیگراد به مدت 13 دقیقه بپزید.
سپس آن را بیرون آورده تا سرد شود و روی آن مغز پسته پاشیده و صرف نمایید.(نوش جان)
پیتی فور برنجی
مئی 29, 2008 بذریعہ سر آشپز
جواب دیں