براي درست كردن اين سوپ به مواد زير احتياج داريد:
سيب زميني: يك عدد
هويج: يك عدد
جعفري و كرفس خرد شده: يك پيمانه
پياز: 2 عدد
قارچ خرد شده: 2 پيمانه
بلغور جو يا گندم يا جو و گندم پرك شده: يك پيمانه
پودر جوانه گندم: دو قاشق سوپخوري
كدو: 2 عدد
شير: يك ليوان
پياز را نگيني كرده تفت دهيد و قارچ را به آن اضافه كنيد.
در اين مرحله مقداري پودر جوانه گندم به آن بيفزاييد تا آب نيندازد. سپس هويج و كدو را نيز اضافه كنيد و در آخر سيبزمينيها را نيز بيفزاييد و به اندازه مناسب در آن آبجوش بريزيد و وقتي به جوش آمد گندم يا جوي پرك شده را نيز اضافه كنيد.
وقتي خوب غليظ شد يك ليوان شير و جعفري را به آن بيفزاييد و بگذاريد تا با در باز بجوشد تا سبزي سبزرنگ باقي بماند. نمك، فلفل و ادويه اضافه كرده بعد از اندك زماني زير آن را خاموش كنيد.
اگر غلظت آن كافي نبود در آخرين مراحل ميتوانيد به آن كمي ديگر پودر جوانه گندم بيفزاييد.
اين سوپ با مقداري پنير گودا طعم خوبي پيدا ميكند. اما اگر ميخواهيد سوپ سبكي داشته باشيد از پنير صرف نظر كنيد.
گندم در حالت جوانه زدن خواص بسياري دارد كه با نگاهي به جدول زير متوجه ميشويد چرا پودر جوانه گندم از آرد بهتر است.
در حالت جوانه زده
جواب دیں